Dobozok – a termékek nélkülözhetetlen részei?

Te is termékértékesítő alkalmazottat keresel? Akkor most biztos furcsán fogsz nézni, ha azt állítom: egy termék esetében a doboz a legjobb termékértékesítő alkalmazottat.

Ugyan mit tehet érted egy doboz?

A termék doboza, csomagolása alapján fognak következtetni a termék minőségére. Te nem ezt teszed? Dehogynem. Meg tudod mondani, hogy legutóbbi vásárlásod során mennyi termék mellett haladtál el? Hány termék került a látóteredbe? Mennyiről alkottál tudat alatt is véleményt a csomagolása alapján?

Ugyanis egy termék csomagolása, a doboza az, amely az első benyomást adja a termékről. A küllem, a csomagolás alapján következtetünk a termék értékére, minőségére.

Vajon mennyire első osztályú a termék, vagy silány cuccról van szó?

Miért jársz rosszul, ha termékednek nincs megfelelő csomagolása, doboza?

Poros, koszos eldeformálódott termékekkel számolhatsz. A doboz tartalmazza általában a legfontosabb infókat egy termékről, így a vásárlók sem tudnak megfelelően tájékozódni.

A dobozban történő tárolás átláthatóbbá teszi a bolti tárolást is, így termékforgalmazók vagy gyártók részére a dobozgyártás szolgáltatása nélkülözhetetlen.

Akár egyedi méretben legyártható dobozok, melyek könnyen tárolhatóak valamint lapra hajthatóak, a termékszállítás problémáját is megoldják. A dobozgyártásban jártas cégek még a cég logóját is rányomják a dobozokra.

No Comments

Post a Comment