Az egzotikus Thaiföld Önre is vár

thaifoldThaiföld Délkelet-Ázsia legegzotikusabb országa és ezért is az utazók legkedveltebb választásai közzé esik. A keleti kultúra, a buddhizmus titokzatos varázsa, az építészeti és művészeti csodák vonzzák a látogatókat. A természet szépsége rabul ejt mindenkit. A fantasztikus hegységek, a békét és nyugalmat idéző tengerpartok elkápráztatják az ide kirándulókat. Itt mindent megtalál, ami egy tökéletes nyaraláshoz szükséges. Utazzon el és azt tapasztalja, hogy újra és újra vissza akar majd térni e mesebeli tájra. Olyan érzés keríti hatalmába az embert, hogy valamit ott felejtett és vissza kell mennie érte.

Hova érdemes ellátogatnia, ha Thaiföldön jár?

Thaiföld rengeteg látnivalóval büszkélkedhet. Talán nem is lehet egyes nevezetességeket és látnivalókat előtérbe, míg másokat háttérbe helyezni. A bőség zavarával találkozhat az oda utazó. A legkedveltebb nevezetességekből mégis adnák egy kis ízelítőt. Fővárosában, Bangkokban a szemkápráztató buddhista templomok, a látványos paloták, történelmi-kulturális jelentőségű épületek sora váltja egymást. A múlt titokzatossága, egyedisége és a jelen korszerűsége keverednek a városban. Nakhon Pathom- az ország legrégebbi városa, amely a 127 m magas buddhista szobrával (Phra Pathom Chedi) nyűgözi le a látogatókat. A világörökség részeként tartják számon a régi fővárosban, Ayuthaya-ban, található templomokat és annak romjait. A strandjai és szigetei elbűvöli a pihenni vágyókat. A turistaipar egyik legkedveltebb szigetének számít a Phuket-sziget. Koh Samui szigete pálmafáival, kókusz-ültetvényeivel a mesés Távol-Kelet birodalmába repíti a turistákat. Időjárása egész évben kellemes, trópusi jellegű, magas hőmérséklettel.

Thaiföld nyaralási árairól érdeklődhet a Startutazas Thaiföldi oldalán, ahol megtalálja a számára ideális áron megfelelő thaiföldi utazási célpontot. Utazzon el a mesés Thaiföldre és gazdag élményekkel tér haza.

 

No Comments

Post a Comment