A kutatás komoly feladat

A kiadó iroda bérlése komolyabb feladat is lehet, mint ahogy azt először elképzeljük. Sok időt és energiát tud elvenni, ezért ajánlatos szabni egy időkeretet az interneten való keresésre, hogy napunk ne menjen el csupán ezzel a feladattal. Ahhoz, hogy a munka ne álljon meg, miközben az irodaház piacon nézelődünk és mérjük fel a helyzetet, kérjünk segítséget megbízható alkalmazottainktól. Akár, ha úgy gondoljuk, hogy tekintélyünket nem sérti, akkor a részleges vezetés feladatát kiadhatjuk arra a pár napra egy megbízható, határozott, tapasztalt munkaerőnkre. Ez idő alatt esetlegesen az előléptetés, vagy béremelés esélyét is vizslathatjuk, hogy van-e elegendő kurázsi az illetőben, így emberünk próbára tétetik, és mi pedig könnyebben elintézhetjük a megfelelő kiadó iroda helyiség felkutatását.

De az is kézenfekvő ötlet lehet, hogy erre az időre magunk mellé veszünk egy profi titkárt, vagy szakmabelit, aki „felügyeli” munkavezetésünket, és segít mérlegelni és végül dönteni irodaház és irodaház között.

Ne gondoljuk, hogy feltétlenül gyorsan elintézhetjük, ezt a hosszú távra szóló választást, ezért bátran kérjünk segítséget és egyben megértést mindenkitől, így annál hamarabb jutunk e kérdés végére.

No Comments

Post a Comment