Szafari Magyarországon?

szafariEgy szafari a dokumentumfilmekben, egy vagány szafaritúra egy utazási iroda kínálatában a messzi Afrikában…de szafari Magyarországon? Ez neked valami új?

Egy szafari a naplementében – ahol egy esti vadasparki látogatás egy igazi szafari autóval valósul meg – gyerekkori álmod neked is? Van egy jó hírünk: ez ma már elérhető hazánkban is. Méghozzá apartmanunktól kb. 30 km-re a Hortobágyon.

Ahol kerékpáros vadállat- és meteorles vár, gyalogtúra a Meggyes csárda múltjához, és számos élmény korabeli bútorokkal és tárgyakkal berendezett épületekben. Megismerheted a pásztorok életét is.

Hajnali madárles vagy kisvasút a halastavi környezetben pedig felejthetetlen élményt nyújt majd. Alkonytúra keretében pedig a Tisza-tavi Vízi Sétányon pillanthatjátok meg az igazi csodát.

Ha nem láttad még a Hortobágyot, nem is tudod, mennyi egyedi élményt biztosít a számodra. Egy kiadós hajdúszoboszlói pihenés alatt számos program vár téged és családodat is.

Hol érdemes pedig megszállni egy hajdúszoboszlói pihenés során?

Felejtsd el a szállodák szűk falát! Az igazi szafaris kalandorok számára nem a szállodákat találták ki. Apartmanunkban biztosítjuk nektek a családias jellegű szállást, a tág életteret, a csendet, ráadásul az élményektől mindezt egy ugrásra! Ismerd meg apartmanunk részleteit, és az apartmanunkhoz közeli hortobágyi szafarizás részletesebb programlehetőségét!

No Comments

Post a Comment