Tervezzük meg jó előre!

Amikor komolyan gondolkodunk már egy eladó ingatlan megvásárolásán, nem árt az elrendezésen, bútor berendezésen is elgondolkodni. Ugyanis sok lakás van, ami nagyon kecsegtetően néz ki, tiszta, gépesített, világos, tágas, … stb., de mégis mikor a lakberendezési részhez érünk, nem kis akadályokba ütközünk a sok ablak, a nem a legjobb helyre tett radiátor miatt.

Sajnos sok a régi ingatlan Budapest belvárosi kerületeiben, ahol sokszor lehet hallani, hogy rendezetlenek a szoba elrendezések, az egész lakás szabálytalan, és nagyon nehéz berendezni. Van, hogy egy régi építésű 50 négyzetméteres lakás sokkal-sokkal kisebbnek tűnik a magas belmagasság miatt, mint egy 40 négyzetméteres panel kuckó.

Az eladó ingatlan tulajdonosának nem kell tudnia, hogy mi már komolyabban is gondolkodunk az általa kínált lakásban, mert mi van, ha a berendezés sehogy sem akar összejönni, és mi mégis elállunk a vásárlási szándéktól. De egy alaprajzot kérhetünk, hogy a pontos méretekkel tisztában legyünk.

Bár erre vannak a szakosított lakberendezők, de végső soron mi is képesek vagyunk – ha akarunk – egy ingatlan Budapest hangulatú berendezésére. Próbálkozzunk, gondolkozzunk merészen és a kicsiből is a legtöbbet ki lehet hozni, ráadásul a kisebb helyek hangulatos kuckóvá varázsolhatóak.

No Comments

Post a Comment