Biztonságos székhelyszolgáltatás cégeknek

Minden cégnek be kell jelentenie, akkor, amikor a cégét bejegyezteti, hogy hol legyen a cég székhelye. Ez később is módosítható, de jobb, ha már a cég bejegyzése pillanatában a legkedvezőbb döntést hozzuk meg: ebben segít a Logosz Cégcsoport, a székhelyszolgáltatás lehetőségét kínálva.

A székhely az a levelezési cím, ahova a hivatalos céges levelek is érkeznek. Ezen a helyen kell átvenni a hivatalos leveleket, illetve itt is kell tárolni őket, itt kell bemutatni a NAV embereinek, amikor ellenőrizni jönnek a váratlan alkalmakkor.

A Logosz székhely szolgáltatása kiváló lehetőség mindazoknak, akik nem akarják az otthon-székhely számos kellemetlenségét nyögni már a cégalapítást követő első naptól. Az otthonra berendezett székhely esetében saját lakásunkban kell fogadni a NAV embereit is, illetve a lakáshoz leszünk láncolva, mert folyton ide érkeznek majd a levelek. Sokkal egyszerűbb, ha a székhely szolgáltatást választjuk, mely megbízott átvevőként fogadhatja, kezelheti és tárolhatja ezeket a hivatalos leveleket. Tartalmukról e-mailben tájékoztatjuk majd minden nap, az ellenőrzések alkalmával pedig megbízható gazdasági szakembereink képviselik majd Önt, és cégét.

No Comments

Post a Comment