Az ingyenes pályázatfigyelés még nem jelent semmilyen elköteleződést

forrascentrum2Az ingyenes pályázatfigyelés lényege csupán a lehetőségek felméréséből áll. Az ingyenes lehetőségre egy egyszerű űrlap kitöltésével pár pillanat alatt fel lehet iratkozni a Forráscentrumnál. A telefonszám megadása után a kollégák rövid időn belül felhívják az ügyfeleket és tájékoztatást az elérhető szolgáltatásokról. A hírleveleket minden esetben txt formátumban küldik az ügyfeleknek, amelyekben az éppen aktuális pályázati lehetőségekről értesítik az érdeklődőket. Minden esetben küldenek hírlevelet, ha új pályázat kerül kiírásra vagy esetleg megjelenik a piacon egy igen kedvező hitelkonstrukció.

A pályázatfigyelés mellett természetesen komplex szolgáltatást kínálnak, így, ha cégvezetőként úgy érezzük, hogy a pályázat megírása túl nagy falat számunkra, vagy csak egészen egyszerűen nincsen rá elegendő időnk, akkor egy személyes találkozó keretében ismertetik a szakemberek a lehetőségeket. Ezen a találkozón el tudjuk mondani, hogy milyen célból szeretnénk pályázni és a pályázatírók ennek megfelelően tekintik át az éppen aktuális lehetőségeket. Nem egyszerű egy pályázati anyag megírása, hiszen nagyon nagy szakértelmet és tapasztalatot igényel. Sajnos nem mindegy a szövegezés és a tartalom sem.

A szakemberek pontosan tudják, hogy az adott cégnek a célhoz mérten éppen melyik pályázatra, esetleg hitellehetőségre van szüksége és eszerint segítik ügyfeleiket. A Forrás Centrum Tanácsadó és Szolgáltató Kft. már eddig is több száz céget segített hozzá a pályázati pénzekhez és teszi ezt minden nap. A hitelek, az egyéb pénzügyi termékek és természetesen a pályázatok terén is segítséget nyújtanak. A speciális szaktudás, a hosszú évek alatt kiépített kapcsolatrendszer és a hatékony munka, valamint a pénzügyi termékek ismerete az, amely évről évre a legjobbak közé emeli a Forrás Centrumot és csapatát. A munkatársak között közgazdászok, jogi szakemberek és pénzügyi szakemberek is vannak, így biztosak lehetünk abban, hogy a legjobb kezekbe kerül pályázatunk. Alapvető üzletpolitikája a Forráscentrumnak, hogy az ügyfelek sikerét tartják szem előtt. A pályázatírást sikerdíjért cserébe vállalják, így csak akkor szükséges fizetni a szolgáltatásért, ha a pályázat sikerrel zárult.

No Comments

Post a Comment