Recept minden mennyiségben

Sok receptes oldal létezik már Magyarországon, rengeteg főétel, vacsora, desszert recepttel, de a receptneked oldalán még különbnél-különb leírásokat találhat az az illető, aki valami különleges után kutat.

Minden receptnél rögtön az elején megtudhatjuk, hogy az adott ételnek milyen a nehézségi szintje, körülbelül milyen hosszú elkészítési idővel számoljunk, hány főre lesz nagyjából elegendő a leírt mennyiség, illetve, hogy milyen ár kategóriájú étellel van dolgunk.

A receptneked oldalán minden egyes recept mellett jobb oldalon szépen elkülönítve, egy bevásárló lista papírjára emlékeztető háttéren találhatjuk a hozzávalók listáját. Így bármikor gyorsan és könnyen utána nézhetünk a mennyiségeknek is. Mellette ízléses módon van levezetve az étel elkészítésének módja. A receptneked oldalán lehetőség van arra is, hogy más leírása alapján elkészített ételműveinket feltöltsük, hogy azt a recept közzétevője is láthassa.

De fontos szót ejtenünk arról is, hogy milyen kreatív és hasznos recepteket is találhatunk ezen a honlapon. Ha csak egy egyszerű, de igazán fenséges ételt említenénk, akkor a sütés nélküli 15 perces túrótorta eperrel receptjét nem hagyhatjuk ki. Ugyanis sokan nem szeretnek nyáron sütőt beindítani egy kis nyalánkság érdekében. De a leírás alapján tényleg láthatjuk, hogy egy megfizethető nagyon gyors és rendkívül kellemesen hűsítő édességgel lehet dolgunk, ha mi is elkészítjük. És ez még csak egy a sorból a receptneked oldalán szereplő több száz étel lehetőség közül.

No Comments

Post a Comment