Kismama kollekció

A kismamáknak bár öltözködni nehezebb tud lenni a plusz dombocska miatt már a kezdetekben is, de szerencsére nagyon sok üzlet kínál kényelmes, sokáig hordható ruhákat a várandósoknak. Bár embertől függ, hogy milyen stílusú ruhákat visel inkább, de a kismamakorban ezt vannak, akik újra választják. Lehet az ember vagányul sportos, csinosan elegáns, de akár a teljesen egyszerű póló, nadrág öltözet is megteszi, ugyanis az áldott állapotban lévők általában alapvetően szépeknek mondhatóak.

Ha poénosan szeretnénk bejelenteni a babavárás örömét, akkor ennek egyik módja lehet, ha egy egyedi pólót veszünk fel az eseményre. Pólónyomás módszerével egy frappáns, gyorsan megérthető motívum, logó, szöveg nagyon jó lehet egy felsőn. Kérhetünk esetleg kis tappancs nyomokat, baby inside feliratot, kukucskáló, integető babát, vagy babaprojekt folyamatban szöveget az egyedi póló pocak részére. Mindegyik nagy mosolyt tud csalni mindenkinek az arcára. De ahhoz, hogy sokáig, akár a terhesség végéig hordhassuk, érdemes kifejezetten kismamapólót beszerezni és arra kérni, a pólónyomást.

De ha ezeket nem szeretnénk, akkor is egy lazább blúz, vagy egy nagyobb póló egy kényelmes sztreccs nadrággal is jól fog festeni egy kismamán, mert a pocak teszi széppé az egészet.

No Comments

Post a Comment